Sport

Gokken - Beste Aanbieders van Wedden op Sport!

Wedden op sport is al net zo oud als sport zelf. Het kijken van een wedstrijd waarop jij geld hebt ingezet verhoogt de spanning en maakt sportwedstrijden extra leuk om naar te kijken. Wedden op sport doe je bij bookmakers. Online zijn veel bookmakers te vinden, maar voor Nederlanders hebben wij hieronder de 2 beste aanbieders van sportwedden op een rijtje gezet.

Gokken op Sport!

De Top 2 meest populaire aanbiedingen (klik op de link om naar de aanbieder te gaan):

Gokken op sport is wereldwijd gezien het meest populaire gokspel. Het houdt alle andere kansspelen achter zich. In Nederland is gokken op sportuitslagen lang niet zo populair als in veel andere landen. In Engeland kun je bijvoorbeeld in bijna iedere straat wel een bookmaker vinden waarbij je in kunt zetten op sportuitslagen. En bij sport moet je echt niet alleen denken aan voetbal en paardenrennen. Echt op iedere sport is het bijna mogelijk om in te zetten. Er zijn zelfs bookmakers die nog veel verder gaan dan sport alleen en bijvoorbeeld ook mensen de mogelijkheid bieden om in te zetten op het weer, politiek en zelfs filmprijzen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Voetbal nummer 1

In Europa, en vooral ook in Nederland, is het gokken op voetbal de meest voorkomende bezigheid. Bij de meeste bookmakers kun je per wedstrijd op van alles inzetten. Van ruststand en definitieve uitslag tot eerste gele kaart en aantal hoekschoppen. Ook hierbij zijn de mogelijkheden soms eindeloos.

Live gokken op sport

Bij veel bookmakers bestaat tegenwoordig de mogelijkheid om gedurende sportevenementen/wedstrijden live in te zetten. Zo kun je voetbalwedstrijden bijvoorbeeld live kijken en gedurende de wedstrijd op bepaalde zaken inzetten. Spannender kun je het niet maken. En als je echt oog voor het spelletje hebt kun je een leuk zakcentje verdienen.

 

Wedden op Sport:

  1. Speel in het Nederlands
  2. Kijk de wedstrijden live online
  3. Ontvang een 100% bonus
  4. Live wedden

Over de Beste Bookmakers

Normaal gesproken werken wij bij Gokken247.com met een top 3 aanbieders. Bij de beste bookmakers hebben we echter gekozen hiervan af te wijken. Wij zijn namelijk van mening dat als het op wedden op sport aankomt er toch voornamelijk één aanbieder is die er voor ons boven uit steekt. Deze aanbieder is .

heeft veel voordelen voor Nederlandse spelers. Zo is het mogelijk om geheel in het Nederlands te wedden. De website van beschikt over een volledig Nederlandse versie. Daarnaast biedt een gigantisch aantal verschillende sporten aan waarop gewed kan worden. En de odds zijn zeer goed te noemen.

Een ander voordeel bij is dat live voetbal en tennis kut kijken via TV. En tijdens deze wedstrijden is het mogelijk om in te zetten. Live wedden noemen ze dat. Live wedden verhoogt niet alleen het plezier van sport kijken, maar geeft echte kenners een significant voordeel om zijn/haar winst te behalen.

Voor nieuwe spelers bij ligt een bonus klaar van direct €50 op jouw eerste storting. En uiteraard is storten mogelijk op alle denkbare manieren. Waaronder het voor Nederlanders vaak gebruikte iDeal internetbankieren.

Een andere goede online bookmaker is 888sport. 888Sport biedt echter geen Nederlandse versie en ook op andere gebieden schiet het ten opzichte van wat tekort. Desondanks is 888sport zeker een aanrader en de bonussen die worden geboden zijn zeker het proberen waard.