Gokken 24/7

Meteen Gokken

Ga meteen gokken! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste Nederlandse aanbieders:

 

Disclaimer - www.gokken247.com is zelf geen aanbieder van van online kansspelen. Www.gokken247.com is uitsluitend bedoeld om bezoekers een overzicht te bieden van de verschillende mogelijkheden van online gokken en de aanbieders van deze online kansspelen. Bij vragen raden wij aan contact op te nemen met de klantenservice van het desbetreffende online casino. Www.gokken247.com accepteert geen verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering van de geselecteerde aanbieders.

Copyright © 2011 http://www.gokken247.com     

Nieuwe wereldrecordpoging online poker toernooi!

Op 4 december kun jij deel uitmaken van pokergeschiedenis als PokerStars gaat proberen haar eigen Guinness Wereldrecord te breken voor het grootste pokertoernooi ooit!

 

Nieuwe wereldrecordpoging online poker toernooi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22-11-2011: Op 4 december kun je deel uitmaken van pokergeschiedenis als PokerStars gaat proberen haar eigen Guinness Wereldrecord te breken voor het grootste pokertoernooi ooit!

Dit gigantische evenement wordt georganiseerd vanwege het 10-jarige bestaan van de grootste online pokerroom ter wereld. In 2009 leverde een soortgelijk evenement een pokertoernooi op met maar liefst 149.196 spelers. Een wereldrecord dat tot op heden bij lange na niet gebroken is. Pokerstars doet nu echter een nieuwe poging en de verwachting is dat de opkomst overweldigend zal zijn. Met een buy-in van slechts $1 en een gegarandeerde prijzenpot van $250.000 zal de opkomst op 4 december gigantisch worden. Op dit moment is het al mogelijk om je in te schrijven. Iets dat door vele duizenden pokerspelers over de hele wereld dan ook al is gedaan.

Doe zelf mee aan dit Wereldrecordtoernooi

Iedereen die $1 inlegt kan meedoen (behalve spelers uit de VS dan, want daar is online poker sinds dit jaar verboden). Het toernooi wordt gespeeld op zondag 4 december en start om 18:30u. Daardoor is het een ideaal toernooi voor Nederlandse pokerspelers.

De winnaar van het toernooi ontvangt naast eeuwige roem een hoofdprijs van minimaal $50.000! Niet slecht voor slechts $1 inleg.

Open nu een account bij Pokerstars en doe zondag 4 december mee!