Poker

Gokken - Beste Aanbieders van Online Poker!

Geen enkel ander spel is de laatste jaren zo explosief gegroeid als online poker. In Nederland is het enkele jaren geleden in korte tijd uitgegroeid tot het meest populaire kaartspel. Ook het aantal online pokerrooms is snel toegenomen. Voor Nederlandse pokerspelers hebben wij de 3 beste aanbieders van online poker hieronder even op een rijtje gezet.

Gokken op Online Poker!

De meest populaire aanbiedingen (klik op de link om naar de aanbieder te gaan):

Het is bijna niet voor te stellen dat poker 10 jaar geleden nog een spel was waarvan slechts enkelen in Nederland de regels kenden. En als het op online poker aankwam waren er misschien 100 Nederlanders die op het internet hun geluk beproefden. Tegenwoordig is dit echter helemaal anders. Een paar jaar geleden, toen de rage op zijn hoogtepunt was, speelden honderdduizenden landgenoten poker. En ook online poker was hierbij een populaire manier. Tegenwoordig is online poker wat in populariteit afgenomen, maar nog altijd spelen er tienduizenden Nederlanders regelmatig een handje op het internet. En er zijn zelfs een groot aantal landgenoten die poker spelen voor hun werk.

Pokerrooms

Net als met online casino’s is het beter om bij online poker bij de bekendere pokerrooms te spelen. Ook is de software bij deze grotere pokerrooms het beste en dat is voor online pokeren toch wel erg belangrijk als je meerdere tafels tegelijk zit spelen. De pokerrooms die wij aanraden kun je hier links bekijken.

Live Poker

Met online poker heb je ook de mogelijkheid om je voor live pokertoernooien te kwalificeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de WSOP, de EPT en deOpen. Vaak zijn de buy-ins voor deze toernooien aan de hoge kant, maar via satellites en freerolls kun je altijd proberen om je online te kwalificeren.

 

Online Poker:

  1. Speel in het Nederlands
  2. Win gigantische geldprijzen
  3. Ontvang minimaal een 100% bonus
  4. Speel op ieder moment van de dag

Over de Top 3 Aanbieders van Online Poker

Sinds de rage rond online poker is het aantal aanbieders wereldwijd van pokeren op het internet ongelooflijk toegenomen. Het aantal online pokerrooms groeide in een aantal jaar van enkelen tot honderden. Hoewel veel van de online pokerrooms hetzelfde lijken is er vaak toch een groot verschil. En met het oog op de laatste ontwikkelingen op het gebied van online pokerrooms raden wij niet aan om zomaar bij iedere pokerroom te gaan spelen. In onze ogen moet een pokerroom al jaren online zijn en onderdeel zijn van een groot en betrouwbaar bedrijf. We willen namelijk niet weer hetzelfde meemaken als enige tijd geleden met Full Tilt Poker.

Naast bovenstaande voorwaarden moeten de online pokerrooms in onze top 3 uiteraard ook over een Nederlandse versie beschikken. Spelen in je eigen taal maakt alles toch net iets duidelijker. Daarnaast is bij online poker de software uiteraard ook van groot belang. Als jij online aan het pokeren bent wil je alleen spelen aan snelle en mooie tafels. Online poker moet overzichtelijk zijn, betrouwbaar en snel. Niets is frustrerender dan software die vast loopt op het moment dat jij een goede hand hebt.

Een andere belangrijke voorwaarde is uiteraard de support. Niemand wil dagen wachten op een antwoord. De top 3 aanbieders van online poker bieden deze support. Spelers staan bij deze pokerrooms op 1. Zoals het hoort.

Tot slot is het gemak van storten en uitbetalen voor pokerspelers uiteraard van belang. Ook op dit gebied scoren de 3 pokerrooms goed. Door te luisteren naar hun spelers en hun jarenlange ervaring is het storten en uitbetalen bij deze 3 pokerrooms uitstekend geregeld. En daarnaast kun je ook regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijke stortingsbonussen.