Gokken 24/7

Meteen Gokken

Ga meteen gokken! Selecteer jouw favoriete spel en bekijk de beste Nederlandse aanbieders:

 

Disclaimer - www.gokken247.com is zelf geen aanbieder van van online kansspelen. Www.gokken247.com is uitsluitend bedoeld om bezoekers een overzicht te bieden van de verschillende mogelijkheden van online gokken en de aanbieders van deze online kansspelen. Bij vragen raden wij aan contact op te nemen met de klantenservice van het desbetreffende online casino. Www.gokken247.com accepteert geen verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering van de geselecteerde aanbieders.

Copyright © 2011 http://www.gokken247.com     

Voorzitter Heerenveen gokt op voetbalwedstrijden

Voorzitter Robert Veenstra van sportclub Heerenveen zou tegen verslaggevers van Omrop Fryslan hebben verklaard dat hij €390 had gewonnen met het voorspellen van de 6-1 overwinning van Heerenveen op Harkemase Boys.

 

Voorzitter S.C. Heerenveen gokt op voetbalwedstrijden

 

28-10-2011: De voorzitter van Heerenveen, Robert Veenstra, heeft de voetbalclub ernstig in verlegenheid gebracht. Meteen na de bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys, een wedstrijd die Heerenveen won met 6-1, vertelde voorzitter Veenstra aan de verslaggevers van Omrop Fryslân dat hij zojuist €390 euro had gewonnen met het juist voorspellen van de 6-1 zege. Hij had via internet ingezet bij Unibet. Hij verklaarde wel vaker een gokje te wagen via deze online bookmaker op wedstrijden van Heerenveen.

Uiteraard is het inzetten op de eigen ploeg iets dat niet hoort. Heerenveen zou later verklaren dat Veenstra echter een dolletje had gemaakt met de verslaggevers en nog nooit van zijn leven zou hebben gegokt. De club liet tevens weten zich te beraden over juridische stappen tegen de oproep.

Wordt vervolgd dus...

Bron: http://www.volkskrant.nl