Krasloten

Gokken - Beste Aanbieders van Online Krasloten!

Hieronder kun je lezen over de nieuwste rage op het gebied van online kansspelen: online krasloten. Naast een kleine introductie kun je ook een overzicht vinden van de beste online krasloterijen. Alle aanbieders beschikken over ruim 100 volledig Nederlandse gokspelletjes en een interessante welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Gokken op Online Krasloten!

De Top 5 meest populaire aanbiedingen (klik op de link om naar de aanbieder te gaan):

Iedereen kent het spel krasloten wel. Je kunt ze kopen op bijna iedere hoek van de straat. De bedoeling bij krasloten is dat je vakjes open krast en vervolgens kunt zien of je hebt gewonnen. Het zijn supersnelle winspelletjes en dat is ook wat ze zo populair maakt. Binnen 10 seconden kun je met krasloten kijken of je een winnaar bent. En net als met gokkasten is het aantal winnaars heel groot.

In 2010 zijn krasloten plotseling ook een gigantische rage op het internet geworden. Een slimme ondernemer zag in dat krasloten en internet prima samen gaan. Het resultaat is verbluffend en de populariteit overtreft ieders verwachtingen. Dagelijks spelen miljoenen mensen wereldwijd online krasloten. Het aantal aanbieders van deze online krasloten en het aantal verschillende krasspelletjes is in korte tijd dan ook explosief gestegen.

Krasloten Jackpots

In 2010 zijn de jackpots bij online krasloten ook gigantisch toegenomen. Opeens was het mogelijk om met online krassen miljonair te worden. En dit gebeurde dan ook al snel. Een vrouw won met het krasspel Super 3WOW één miljoen euro!

Gratis Online Krasloten

Wat online krasloten ook heel populair maken is het feit dat bijna alle aanbieders een hele mooie welkomstbonus aanbieden. Zo kun je bij zo goed als alle aanbieders €5 aan krasloten helemaal gratis krijgen. Je hoeft zelf niets te storten en kunt meteen (zonder downloaden) spelen.

 

Online krasloten:

  1. Speel in het Nederlands
  2. 1 op 3 loten wint
  3. Ontvang €5 gratis of een 100% bonus
  4. Speel zonder downloaden

Over de Top 5 Aanbieders van Online Krasloten

Om in de eerste plaats leuk online te krassen is het uiteraard belangrijk dat alles makkelijk te begrijpen is. Een eerste voorwaarde is dus dat de aanbieder van online krasloten een Nederlandse versie heeft. Alle 5 de online krasloterijen voldoen aan deze voorwaarde.

Een ander belangrijk punt is dat mensen de mogelijkheid hebben om gratis de krasspelletjes te kunnen uitproberen. Ook hier voldoen de 5 aanbieders aan. Bij alle 5 kun je gratis de online krasloten spelen. Enige wat je nodig hebt is een account. En zo’n account is uiteraard helemaal gratis en heb je al binnen 2 minuten geregistreerd. Sterker nog, bij alle 5 krasloterijen kun je zelfs €5 gratis krijgen zonder zelf te storten. Op deze manier kun je dus om echt geld spelen zonder jouw eigen geld te riskeren.

Een derde belangrijke punt is de support. Ook deze is goed tot uitstekend bij de 5 bovenstaande aanbieders van online krasloten. Je kunt op ieder moment van de dag contact opnemen met de support en in bijna alle gevallen word je meteen geholpen. Online krasloten spelen is niet moeilijk, maar als je toch iets niet begrijpt is het goed te weten dat er een live support is die jou meteen verder wil helpen.

Het vierde en laatste punt dat wij hebben beoordeeld is het gemak van geld storten en uitbetalen. Ook hierin scoren alle 5 de aanbieders goed. Ze beschikken allemaal over de mogelijkheid om direct te storten met iDeal (internetbankieren), maar daarnaast bieden ze ook nog een heleboel andere manieren aan. Een overzicht is te vinden op de sites van de verschillende krasloterijen. Ook uitbetalen is niet moeilijk en kan direct via de kassier geregeld worden.