Bingo

Gokken - Beste Aanbieders van Online Bingo!

Bingo is tegenwoordig een gigantisch leuk en gezellig spel voor jong en oud. Iedereen kan bij online bingo met een kleine inleg grote jackpots en geldprijzen winnen. Daarnaast is online bingo door de toevoeging van chatrooms en dergelijk ook erg leuk geworden. Voor Nederlanders hebben wij hieronder de beste aanbieders van online bingo even op een rij gezet.

Gokken op Online Bingo!

De Top 2 meest populaire aanbiedingen (klik op de link om naar de aanbieder te gaan):

Bingo roept bij sommige mensen een beeld op van tientallen bejaarden die niets anders doen dan getallen weg te strepen en te hopen dat zij als eerste ‘Bingo’ mogen roepen. De tijden zijn echter veranderd en bingo is online verandert in een spel waar miljoenen mensen zich dagelijks in hun vrije tijd mee vermaken. Bingo is één van de gezelligste kansspelen op het internet omdat je gedurende het spel kunt chatten met de andere deelnemers. Je hoeft je niet druk te maken om het wegstrepen van opgenoemde getallen, want alles gaat automatisch. Een ander leuk voordeel van online bingo is dat je vaak al bingokaarten kunt kopen vanaf €0,05. Zo kan iedereen meespelen. Uiteraard is het wel mogelijk voor mensen met een grotere portemonnee om duurdere bingokaarten te kopen (en hiermee ook kans te maken op grotere jackpots)

“Bingo”

Het doel van het spel is duidelijk. Je krijgt een kaart met daarop getallen. Vervolgens worden getallen getrokken en opgenoemd en als een getal overeenkomt met een getal op jouw bingokaart dan wordt die weggestreept. Degene die als eerste alle getallen op zijn/haar bingokaart heeft weg kunnen strepen is de winnaar. Tussendoor zijn er echter ook nog kleinere prijzen te winnen. Deze prijzen zijn te winnen door als eerste een heel lijntje of een heel blok weg te kunnen strepen.

 

Online Bingo:

  1. Speel in het Nederlands
  2. Win fantastische Bingo jackpots
  3. Ontvang minimaal een 100% bonus
  4. Speel zonder downloaden

Over de Top 3 Aanbieders van Online Bingo

Online bingo spelen bij de leukste Nederlandstalige bingorooms. Dat is de voornaamste reden voor het opstellen van onze top 3 bingorooms. Bij alle 3 de verschillende aanbieders kun je namelijk in het Nederlands verschillende soorten bingo spelen. Hoewel bingo van zichzelf al een spel is waarbij je online eigenlijk geen fouten kunt maken is het wel extra leuk als je gewoon in je eigen taal kunt spelen en chatten.

Een ander belangrijk punt bij het selecteren van de online bingorooms is uiteraard de speelbaarheid. Bij alle 3 bingorooms kun je meteen zonder downloaden gaan spelen. Het enige wat je nodig hebt is een account. En uiteraard is het aanmaken van zo’n account volledig gratis.

Hoewel gratis spelen mogelijk is, is het echt winnen van geld uiteraard wel extra spannend. Bij alle drie de bingorooms kun je dan ook gratis geld op jouw account ontvangen zonder te storten. Het enige wat je hoeft te doen is een account te openen en het gratis geld wordt meteen bijgeschreven. Mocht je echter niet genoeg hebben aan dit gratis bingo geld da kun je altijd besluiten zelf te storten. Alle manieren van online geld storten zijn bijna beschikbaar. Uiteraard valt iDeal internetbankieren hier ook onder. Ook het uitbetalen bij de verschillende bingorooms is snel geregeld.

Een laatste belangrijke onderdeel is uiteraard de support die jij als speler ontvangt. Ook hierin scoren deze 3 bingorooms goed. Bij vragen en/of opmerkingen kun je makkelijk contact opnemen met de support via bijvoorbeeld live chat of email. Antwoord laat vaak niet lang op zich wachten. Spelers staan op nummer 1 bij deze aanbieders van online bingo. Zoals het hoort!